Spring til indhold

AAU Play - Biologi, Sundhed og bevægelse

Forelæsning om "Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer", Aalborg Universitet, AAU Play

Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer

Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet: Marketing

Fremtidens produktion af bæredygtige fødevarer

I denne korte videoforelæsning fortæller Mette Lübeck fra Aalborg Universitet om nye teknologier til at producere fremtidens fødevarer. Teknologierne gør det muligt at producere fødevarer på en måde, der tager mere hensyn til klima og miljø, end det er tilfældet i mange produktioner i dag. I videoen forklarer Mette, hvordan vi kan producere flere fødevarer uden at øge vores landbrugsareal, og hvordan fremtidens fødevareproduktion kan bidrage til den grønne omstilling.

Har relevans for fagene:

Bæredygtighed, Biologi, Bioteknologi, Landbrugsvidenskab, Kemi

Opgaver:

Hent opgavesæt